Waarover praat u tijdens de lunchpauze? De tv-quiz van gisteren, de politieke actualiteit, het stralende zonnetje of de grijze regendagen (schrappen wat niet past), de laatste roddels? Waar u hopelijk niet over praat, is afvalverwerking binnen het bedrijf. En gelukkig maar. Het is pas als daar een en ander misloopt, dat vuilnis een hot topic wordt … Veeg dit gespreksonderwerp dus definitief van tafel door een duidelijk en efficiënt afvalbeleid uit te denken, een systeem dat begint bij uzelf, én bij al uw werknemers!
Welk meubel in uw kantoor gebruikt u het meest? Misschien denkt u nu aan uw bureau, de werktafel waar u vele uren achter doorbrengt. Het is dan ook niet meer dan normaal dat u een fraai bureau uitzoekt dat ook nog eens mooi op uw werkplek past. Maar het meubel dat pas écht belangrijk is, niet alleen qua uitstraling, maar ook wanneer het om uw lichamelijk welzijn gaat, is de bureaustoel. Om een nieuwe bureaustoel te kiezen gaat u dan ook best niet over één nacht ijs. Gelukkig is er Sejda van de Prixos klantendienst die u met raad en daad bijstaat.
Vindt u papieren handdoekjes ook zo fascinerend? Doen rollen wc-papier uw hart sneller slaan? Kijkt u hartstochtelijk uit naar het moment waarop u afwasmiddel en tissues moet gaan kopen? Ik dacht het niet! Maar toch heeft ook u in uw werkomgeving een sanitaire ruimte en moet u hiervoor regelmatig de gepaste artikelen aankopen. Hoe u hier korte metten mee maakt? Dat leest u in deze blog!
Een werkgever is verantwoordelijk voor een gezonde en hygiënische werkomgeving. Maar hoe proper, gezond en hygiënisch is een doorsnee kantoor? En wat kunt u eraan doen om de hygiëne te verbeteren? Dit en een aantal verbazingwekkende feiten vindt u allemaal in dit blog.
Wandborden zijn er in verschillende soorten en maten. Zij hebben echter één belangrijke overeenkomst: wandborden verbeteren de werkprestaties. Ontdek hoe de volgende wandborden ook uw prestaties zullen verhogen!
Heeft u collega’s die veel te veel Post It’s gebruiken? Ik stel u voor aan onze koningin post-its; Charlotte. Ik vroeg onze marketing manager hoe zij haar eerste maanden bij Prixos ervoer. Ontdek hier meer!
Deze vraag krijgen we regelmatig gesteld, niet altijd uitgesproken, maar tussen de regels door merken we vaak dat onze klanten er moeite mee hebben.
En toch is het zo gemakkelijk om etiketten te printen….
Benieuwd naar meer van Prixos? In deze blog neem ik u mee en geef ik een kijkje achter de schermen. We tellen er vier verschillende afdelingen. Drie daarvan zitten samen op één plek (meestal) serieus en stil te werken. De merchandising, die bezig is met het onderhoud van de website, de boekhouding, die het geld telt én het marketingteam, waar ik zit. Afgelopen week heb ik gezien dat de vierde afdeling wat luider is. Maar welke afdeling is er dan nog?
Als klasseren en organiseren Olympische disciplines waren, kende ik heel wat collega’s die aanspraak maakten op een medaille. Een handige en overzichtelijke administratieve organisatie heeft immers niets dan voordelen, dus het loont altijd de moeite om hier een inspanning voor te doen. Vindt u het tijd om uw klassement eens stevig onder handen te nemen? Dan vertelt Seyda u graag waar te beginnen!
Er zijn twee soorten mensen op deze wereld: mensen met een volkomen lege werktafel en mensen wiens bureaublad vol ligt met losse blaadjes en allerlei andere spullen. Behoort u tot deze laatste groep? Dan hoeft u het hoofd niet te laten hangen; met enkele eenvoudige ingrepen kan u zich immers tot de eerste groep bekeren. Door bijvoorbeeld met ringmappen en tabbladen te werken. Deel de inhoud van deze mappen overzichtelijk in en u komt al een heel eind. Sterker nog: hoe beter u uw ringmappen organiseert, hoe minder tijd u verliest met het zoeken naar de juiste documenten.
Weten wie er in het bedrijf aanwezig is, de eerste contacten leggen op een opleidingsdag, … Wanneer het om identificatie, veiligheid en kennismaken gaat, zijn badges gewoonweg onmisbaar voor elke ondernemer of werknemer. Maar welke badges zijn het meest geschikt voor dagelijks gebruik, en welke kan u eerder als eenmalige naamkaartjes beschouwen? Daar vertelt Funda van de Prixos-klantendienst u graag meer over.
Alle digitalisering ten spijt gaat er toch niets boven zo’n goeie ouwe ringmap. Of u ze nu gebruikt voor uw archief, voor uw dagelijkse taken of voor meetings, de kans is groot dat u meerdere ringmappen binnen handbereik heeft. In deze blog geef ik u enkele tips waar u best rekening mee houdt wanneer u nieuwe ringmappen wil aankopen.
1 van 3