Filters sluiten
Filteren op:
Datum
Waaraan denkt u als u het woord ‘mappen’ ziet? Misschien aan een ringmap, een dossiermap, of nog een heel ander exemplaar. Wanneer u mappen wil aankopen, is het belangrijk dat u weet welke soorten er op de markt zijn. Dit laat u toe de beste keuze te maken: voor elke toepassing de juiste map.
Documenten lamineren, het is zo’n typisch taakje dat wel eens blijft liggen omdat u ertegen op ziet. Maar eigenlijk is het een koud kunstje, toch als u het juiste materiaal gebruikt. Welk materiaal dit precies is en hoe u het juiste materiaal kiest, dat leest u in dit blogartikel.
De begrippen rechtstaand werken en ergonomie op de werkvloer worden de laatste jaren vaak in één adem genoemd. Da’s ook logisch: de nefaste gevolgen van een zittend beroep worden steeds duidelijker en fabrikanten van kantoormeubilair ontwikkelen voortdurend innovatieve producten om aan de toenemende vraag tegemoet te komen.
Keuzestress: we kennen het allemaal. Ook wanneer u online kantoorartikelen wil aankopen, stoot u op een enorm aanbod: diverse leveranciers, verschillende merken, afmetingen, kleuren, … Weet u niet goed waar te beginnen? Lees dan hieronder wat er zoal meetelt bij uw beslissingsproces.