Regelmatig bellen klanten ons met de vraag welk papier ze moeten kiezen voor hun printer. De het grote aanbod zien ze door de bomen het bos niet meer. Er wordt gesproken over grammage, over CIE-witheid, FSC en machinedoorloop…. maar wat betekent dat nu allemaal en hoe moeten ze er rekening mee houden bij de keuze van het A4 papier voor hun kantoor.
Kantoorinrichting bestellen, zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Dat dacht u maar. Mijn collega’s van de klantendienst krijgen regelmatig vragen waaruit blijkt dat mensen met heel wat twijfels zitten wanneer ze hun werkplek willen inrichten of extra meubelen willen bestellen. Vanaf vandaag zet ik deze vragen in de kijker, zodat ook u beter geïnformeerd bent voordat u tot een aankoop overgaat.
Het jaar loopt stilaan ten einde. Hoogste tijd om de agenda 2018 te bestellen en te gaan denken aan archiveren opdat u straks goed voorbereid bent. Maar ja, wat is goed voorbereid? Bent u al klaar voor 2018? In dit blog maakt u kennis met Ann en geven wij u bovendien handige tips voor een perfect georganiseerd archief!
Het jaar loopt stilaan ten einde. Hoogste tijd om de agenda 2018 te bestellen en te gaan denken aan archiveren opdat u straks goed voorbereid bent. Maar ja, wat is goed voorbereid? Bent u al klaar voor 2018? In dit blog maakt u kennis met Ann en geven wij u bovendien handige tips voor een perfect georganiseerd archief!
Niemand kan zonder, of u nu ondernemer bent, op een school werkt of thuis. Voor alle professionals geldt: u moet regelmatig kantoorbenodigdheden aankopen. Maar waar? Hoe kiest u een leverancier, welke factoren zijn van belang bij uw beslissing? En wat kan u allemaal als kantoorbenodigdheden beschouwen en als dusdanig inbrengen in de boekhouding? De antwoorden hierop vindt u in de blog van vandaag!
Administratie, opruimen, uw bureau organiseren, … Zijn dit ook voor u tijdrovende bezigheden? Het is niet iedereen gegeven om orde te scheppen in de chaos van pennen, betaalde en onbetaalde facturen, bestelbonnen, post-its en kladpapier. Om het overzicht te houden kunt u niet zonder een doordachte organisatie. Misschien denkt u daarbij meteen aan ringmappen om uw documenten in te steken, maar wist u dat ook opbergdozen vaak een interessante optie zijn?
Het papierloze kantoor werd al jaren geleden voorspeld, maar het is ver van de realiteit gebleven. Ieder jaar wordt er nog meer printpapier verkocht.
U kent ze wel, de oma’s die altijd een karrevracht eten in hun voorraadkast steken, “want je weet maar nooit wie er langskomt of wat er gebeurt”. Vaak lachen we wat met die drang tot hamsteren, maar eigenlijk hebben de oma’s wel een punt. Vergelijk even met kantoorbenodigdheden: het kan toch gebeuren dat een mooie opportuniteit aan uw neus voorbijgaat doordat u nét die kantoorbenodigdheden niet in huis heeft om uw dossier te printen of offerte te versturen? Wees dus voorbereid op het ergste en ontdek welke kantoorbenodigdheden onmisbaar zijn voor uw bureau!
Achter iedere sterke ondernemer…. staat een andere sterke ondernemer! Als ondernemer ben je nooit alleen. Je hebt je leveranciers, je collega-ondernemers of je (professionele) klanten.
Hoeveel de TCO (Total Cost of Ownership) van uw kantoorbenodigdheden bedraagt, heeft u daar al eens bij stilgestaan? Nu denkt u misschien: “Ach, die paar keer per jaar dat ik papier en cartridges bestel, wat maakt dat nu uit?”. Misschien wel meer dan u denkt ... Hoeveel uw kantoorbenodigdheden u écht kosten en op basis van welke elementen u dit berekent, dat ontdekt u hier.
De beste merken voor uw kantoorartikelen, die verdienen hun plekje in de schijnwerpers. Elke maand stel ik u een merk voor dat bekendstaat om zijn kwaliteit, innovatieve en gespecialiseerde producten. Deze maand is het de beurt aan Leitz, een merk van de Esselte Corporation. Ik geef u hieronder graag mee voor welke artikelen u op Leitz kan vertrouwen en waarin deze fabrikant zich onderscheidt van de anderen.
Op ieder modern kantoor zijn ze wel te vinden: labelwriters van Dymo, Brother of Leitz Icon. Gemakkelijk in gebruik en altijd een mooi resultaat. Van eenvoudige etikettenprinter tot mooi vormgegeven wireless printer, die door meerdere medewerkers gebruikt kan worden.
1 van 2